Ehdinpäs ennen talvea! Sain nämä valmiiksi eilen illalla ja tänään sitten tulikin jo kunnon kerros lunta. Huivin työnimi oli Syyshuivi ja olkoon nyt sitten lopullinenkin nimi, kun se kerran valmistui syksyn puolella.

1062234.jpg

Tämä epämääräinen... läjä.... on itse asiassa mielestäni ihan onnistunut huivi. Ohje on Cran Bethadh Ullasta. Lanka Schachenmayr nomotta Two in One, puikot 8 mm. Tässä vaihekuvassa tekstuuri näkyy ehkä paremmin, mutta värit ovat värisyttävän väärät.

1062239.jpg

Olin ostanut lankaa aika reippaasti, joten kun huivi tuli täyteen kokoonsa, vielä jäi myssyyn ja pikkuhuiviin, jotka virkkasin oman pään mukaan.

1062236.jpg

Huivi tuli huiskauksessa, mutta myssy oli yksi taistojen tie, yhtämittaista purkamista ja uudelleen yritystä. Kun vihdoin pääsin yhteisymmärrykseen sen ulkomuodon kanssa, nuorukaiseni 18 v. ilahdutti minua kysymällä, miksi olen alkamassa mummotyyliin, vaikka en ole vielä edes viittäkymmentä. Kauniisti sanottu, vai mitä. Ja yön aikana myssylle tapahtui kummia. Eilen iltamyöhällä päätin tyytyä sen olemukseen, koko tuntui hyvältä päässä, mutta aamulla se olikin venähtänyt liian isoksi! Mikä ihme sattumus tämä tällainen on??

Ja taasko purkamaan, arrrggghhhhh.....!!