Kylläpä se Sukkasato-tempaus vain vaikuttaa. Muuta ei ole tullut neulottua moneen viikkoon kuin jalkojen lämmikkeitä. Seiskan raitalangasta tein toisetkin sukat mutta ilman siksakkia. Suoraraitaisina ne valmistuivat hujauksessa siksakiin verrattuna.

Tänään päättelin tällaiset:

Lanka on Regian Galaxy Coloria. Kovin avaruudellista siis. Mielestäni tämmöinen hiukka psykedeelinen kuvio sopii vanhemmalle pojalleni. No, väritys nyt ainakin pitäsi häntä miellyttää. Puikoilla 2½ mm, 18 s/puikko, oli aika tikuttaminen, usko jo meinasi loppua jossain käänteessä. Työ kyllä seuraili monessa mukana, neuloin äitini luona sairaalassa ja eilen kyläreissullakin. Ja ilman Sukkasatoa varmasti nämä olisivat vielä kesken.

Tuumailin ensin jotain kummempaakin mallineuletta, mutta mielenkiinto pysyi loistavasti yllä, kun piti ihmetellä langan värien kuvioitumista. Hieman jotain kuitenkin halusin ja jatkoin varren 3o, 1n -joustinta jalkaterän päällä. Kantapää on taas se pyöreä, johon olen tykästynyt, ja kärjessä on leveä nauhakavennus ja loppusilmukat silmukoitu. Lankaa kului vähän vajaat kahdesta kerästä.