Jippii, Hesarin toimittajatkin ovat oppineet sanan virkkaaminen! Tämän päivän lehdessä virkkaaminen on mainittu jopa kahdessa jutussa! Kas näin:

Ulkomaaosastossa Jaakko Kangasluoma kirjoittaa liikennevirroista, niiden kasvusta ja niihin kuluvasta suunnattomasta energiamäärästä jutussa Liike tulee kalliiksi ihmiskunnalle. "Liikenteen haastetta hahmotettaessa on syytä hämmästellä, miksi meille rahdataan lapasia Malesiasta, kun ne voitaisiin virkata kotikonnuillakin. Lähituotanto vähentäisi liikennevirtoja ainakin hieman, mutta maailmantalouden nykysuunnalla sille ei kannata povata liian suurta merkitystä."  Miksi Kangasluoma on valinnut tähän esimerkiksi  mahdollisesta (?) lähituotannosta lapasten virkkaamisen? Sehän taitaa olla melko marginaalinen osa kansantaloutta, vaikka lapaset ovatkin oleellinen varustus talvikeleillämme. Näin hän osoittaa oman mielipiteensä lähituotannon arvosta ylipäätään: pientä puuhasteluahan se kuitenkin olisi kaiken tärkeän maailmantuotannon kainalossa. Sitä paitsi käsitys lapasten virkkaamisesta osoittaa, kuinka perillä hän miehenä onkaan "naisten" käsitöistä, eli melkoisen heppoiseksi esimerkkinsä jää senkin takia. Harmi, sillä lähituotanto kuten lähiruokakin olisi täysin kannatettava asia.

Sunnuntaisivuilla Virpi Salmi pohtii Euroviisuedustajaksemme valitun Lordin mahdollisuutta viisukisassa otsikolla Koko Suomen Lordi. Suuri yleisö on hänen mukaansa paheksunut edustajaamme joka kannalta ja miettinyt päänsä puhki, kuka ja mikä on miehiään laulusolisti Tomi Putaansuu. Onko hän todellakin sellainen hirmu, ettei voi tulla yleisön eteen ilman hirviömaskia? Salmi kirjoittaa: "Putaansuu on yhtä pelottava kuin Rölli-peikko. Hän harrastaa piirtämistä ja on kiinnostunut naamioinnista siihen yhtä karmaisevaan tapaan kuin jotkut ovat kiinnostuneet virkkaamisesta." Koko kirjoitus tihkuu satiirista otetta, joten meidän todella karmaisevasti virkkaamisesta kiinnostuneiden ei kannata ottaa tästä vertailusta itseemme, vaan päinvastoin leuhkia saamastamme huomiosta ja upean harrastuksemme rinnastamisesta persoonalliseen ja mestarillisen ammattimaiseen kiltin miehen muuntautumiseen pikkulasten ja heidän äitiensä yöunien viejäksi.